13.2.16

Llámame irresistible. Serie Golfistas 7. Susan Elizabeth Phillips (ressenya en català)


Títol Llámame irresistible
Sèrie Golfistes 7
Autor Susan Elizabeth Phillips
Editorial Ediciones B
Any 2012
Pàgines 368
Gènere narrativa romàntica
Disponible en paper, e-book
Idiomes castellà

 Pincha sobre la bandera para leer la versión en castellano


SINOPSI

La Lucy Jorik és la filla de l'expresidenta dels Estats Units. La Meg Koranda és la filla de dos actors molt coneguts, i elles són íntimes amigues. La Lucy està a punt de casar-se amb l'irresistible Ted Beaudine, el fill predilecte de Wynette, Texas. La Meg convenç la Lucy que en Ted no és l'home de la seva vida i en l'últim moment decideix no casar-se i fugir. Ningú més al poble creu en les bones intencions de la Meg i consideren que ha espatllat el casament de la seva millor amiga per quedar-se amb en Ted. La Meg es veu obligada a quedar-se al poble perquè està arruïnada i ha de pagar el compte de l'hotel. Però res sortirà com estava planejat. El perfecte Ted i l'esbojarrada Meg? No. Impossible.

OPINIÓ

Vaig descobrir la Susan Elizabeth Phillips amb la novel·la Llámame irresistible, encara que no és la primera de la saga, i el primer que he de dir és que llegir una novel·la d'aquesta escriptora et converteix en incondicional dels seus llibres. Escriu un tipus de novel·la romàntica en què es barreja un romanticisme intel·ligent amb missatge amb un humor refinat que emociona. Cada novel·la és independent en si mateixa, encara que hi ha personatges que es repeteixen, però no cal la lectura de totes elles.

Quan vaig començar a llegir Llámame irresistible no sabia molt bé on m'estava ficant i em va costar unes quantes pàgines saber quin era el to amb què m'havia d'enfrontar. Reconec que vaig escollir la novel·la per la seva portada (m'agradaria preguntar a l'escriptora si els llavis corresponen als de l'actriu Renée Zellweger), i el marc en el qual se situa la novel·la recorda a les pel·lícules de por on tots els habitants d'un poble "semblen" persones normals però en realitat són bojos perillosos. Em va causar una lleugera angoixa. Però vaig seguir llegint perquè encara que sospitava que estava llegint una novel·la de por psicològica les paraules de l'escriptora em van agafar de les espatlles i em van sacsejar perquè em treiés la por de sobre. Les seves pàgines són addictives d'una manera absolutament sorprenent.

I de sobte, unes quantes pàgines més enllà, totes les peces van encaixar, l'escriptora havia aconseguit traspassar al lector les sensacions que té la pròpia protagonista, que realment pensa que hi ha alguna cosa estranya, fins i tot sinistre, en un poble on la major falta és que adoren fins fora mida el seu fill predilecte Ted Beaudine. En el moment en què vaig donar aquest pas a l'hora de comprendre el text, totes les al·lusions a tot "l'estrany" van ser font de rialles. L'humor refinat, subtil i absolutament particular de l'escriptora va acabar convertint Llámame irresistible en una de les meves novel·les romàntiques favorites que rellegeixo de tant en tant. Si vull riure i gaudir amb un llibre, Llámame irresistible és una boníssima opció.

L'evolució dels personatges és una cosa digna de veure. I aquesta evolució està relacionada amb el missatge que l'escriptora transmet en cadascuna de les seves novel·les. En aquest cas, la Meg haurà de superar haver crescut en una família perfecta, amb uns pares meravellosos que l'adoren i uns germans que l'estimen amb bogeria. La Meg és intel·ligent, amable, simpàtica i atractiva, però tot el seu entorn ha triomfat i ella té massa por a fracassar en el que sigui que faci, i per no fracassar es dedica a gaudir de la vida sense més, sense comprometre's amb res. Però els seus pares, que l'estimen de veritat, deixaran de donar-li diners perquè s'espavili, tot i que la deixin arruïnada i en una situació francament deplorable. La Meg haurà de madurar a la força i canviarà a cadascuna de les persones amb les que interactuï. De veritat que el procés és meravellós.

El perfil psicològic dels personatges és increïble, ple de matisos coherents i alhora sorprenents. I cada personatge és diferent. S'aprèn molt del caràcter de les persones llegint Susan Elizabeth Phillips.

Les escenes de sexe són estupendes i d'una manera que us sorprendran. Elegància i passió. Res sòrdid ni vulgar. Romanticisme en absolut ensucrat. Com és possible que el millor sexe que hagin tingut mai els protagonistes els deixi insatisfets a tots dos? Llegiu, llegiu, que us encantarà.

Però potser, el millor, el que atrapa el lector sense remei, és la relació entre la Meg i el Ted. Crec que és una de les parelles romàntiques més absolutament meravelloses que he tingut el plaer de llegir. L'humor, la química, els sobreentesos, les baralles. Cada escena en la qual estan ambdós és increïble, els diàlegs són espectaculars. Meravellosa novel·la que us recomano moltíssim. Si us agrada aquest gènere, no us podeu perdre a Susan Elizabeth Phillips i Llámame irresistible.

Senyores i senyors, seguin i gaudeixin. La diversió està a punt de començar.


Llibres de la saga

1. Una chica a la moda
2. Amor o chantaje
3. Una chica brillante
4. Primera dama
5. Lo que hice por amor
6. Llámame irresistible
7. La gran fuga

Llámame irresistible. Serie Golfistas 7. Susan Elizabeth Phillips (reseña en castellano)

 
Título Llámame irresistible
Serie Golfistas 7
Autor Susan Elizabeth Phillips
Editorial Ediciones B
Año 2012
Páginas 368
Género narrativa romántica
Disponible en papel, e-book
Idiomas castellano


  Clica sobre la bandera per a llegir la versió en català

SINOPSIS


Lucy Jorik es la hija de la ex presidenta de Estados Unidos. Meg Koranda es la hija de dos actores muy conocidos, y ellas son íntimas amigas. Lucy está a punto de casarse con el irresistible Ted Beaudine, el hijo predilecto de Wynette, Texas. Meg convence a Lucy que Ted no es el hombre de su vida y en el último momento decide no casarse y huir. Nadie más en el pueblo cree en las buenas intenciones de Meg y consideran que ha estropeado la boda de su mejor amiga para quedarse con Ted. Meg se ve obligada a quedarse en el pueblo porque está arruinada y debe pagar la cuenta del hotel. Pero nada va a salir como estaba planeado. ¿El perfecto Ted y la alocada Meg? No. Imposible. 

OPINIÓN


Descubrí a Susan Elizabeth Phillips con la novela Llámame irresistible, aunque no es la primera de la saga, y lo primero que debo decir es que leer una novela de esta escritora te convierte en incondicional de sus libros. Escribe un tipo de novela romántica en la que se mezcla un romanticismo inteligente con mensaje con un humor refinado que regocija. Cada novela es independiente en sí misma, aunque haya personajes que se repiten, pero no es necesario la lectura de todas ellas.

Cuando empecé a leer Llámame irresistible no sabía muy bien dónde me estaba metiendo y me costó unas cuantas páginas saber cuál era el tono con el que me tenía que enfrentar. Reconozco que escogí la novela por su portada (me gustaría preguntarle a la escritora si los labios corresponden a los de la actriz Renée Zellweger), y el marco en el que se sitúa la novela recuerda a las películas de miedo donde todos los habitantes de un pueblo "parecen" personas normales pero en realidad son locos peligrosos. Me causó una ligera angustia. Pero seguí leyendo porque aunque sospechaba que estaba leyendo una novela de miedo psicológico las palabras de la escritora me cogieron de los hombros y me zarandearon para que me sacudiera el pavor. Sus páginas son adictivas de una manera absolutamente sorprendente.

Y de repente, unas cuantas páginas más allá, todas las piezas encajaron, la escritora había conseguido traspasar al lector las sensaciones que tiene la propia protagonista, que realmente piensa que hay algo raro, incluso siniestro, en un pueblo donde la mayor falta es que adoran hasta lo indecible a su hijo predilecto Ted Beaudine. En el momento en que di ese paso a la hora de comprender el texto, todas las alusiones a lo "raro" fueron fuente de risas. El humor refinado, sutil y absolutamente particular de la escritora acabó convirtiendo a Llámame irresistible en una de mis novelas románticas favoritas que releo de tanto en tanto. Si quiero reír y disfrutar con un libro, Llámame irresistible es una buenísima opción.

La evolución de los personajes es algo digno de ver. Y esta evolución está relacionada con el mensaje que la escritora transmite en cada una de sus novelas. En este caso, Meg tendrá que superar haber crecido en una familia perfecta, con unos padres maravillosos que la adoran y unos hermanos que la quieren con locura. Meg es inteligente, amable, simpática y guapa, pero todo su entorno ha triunfado y ella tiene demasiado miedo a fracasar en lo que sea que haga, y para no fracasar se dedica a disfrutar de la vida sin más, sin comprometerse con nada. Pero sus padres, que la quieren de verdad, le van a cortar el grifo para que espabile, aunque la dejen arruinada y en una situación francamente deplorable. Meg tendrá que madurar a la fuerza y va a cambiar a cada una de las personas con las que interactúe. De verdad que el proceso es maravilloso. 

El perfil psicológico de los personajes es increíble, lleno de matices coherentes y a la vez sorprendentes. Y cada personaje es distinto. Se aprende mucho del carácter de las personas leyendo a Susan Elizabeth Phillips.

Las escenas de sexo son estupendas y de un modo que os van a sorprender. Elegancia y pasión. Nada sórdido ni vulgar. Romanticismo en absoluto almibarado. ¿Cómo es posible que el mejor sexo que hayan tenido jamás los protagonistas los deje insatisfechos a ambos? Leed, leed, que os va a encantar.

Pero quizás, lo mejor, lo que atrapa al lector sin remedio, es la relación entre Meg y Ted. Creo que es una de las parejas románticas más absolutamente maravillosas que he tenido el placer de leer. El humor, la química, los sobreentendidos, las puyas. Cada escena en la que están los dos es increíble, los diálogos son espectaculares. Maravillosa novela que os recomiendo muchísimo. Si os gusta este género, no os podéis perder a Susan Elizabeth Phillips y Llámame irresistible.

Señoras y señores, siéntense y disfruten. La diversión está a punto de empezar. 


Libros de la saga

1. Una chica a la moda
2. Amor o chantaje
3. Una chica brillante
4. Primera dama
5. Lo que hice por amor
6. Llámame irresistible
7. La gran fuga