12.11.17

Reseña EL SECRETO DE UNA DAMA, de Nuria Llop

SINOPSIS


La joven que dijo «no» a un rey... y eligió vivir sus sueños.

Claudia Maldonado se niega a ser una concubina. Y encima tiene que oír, de su propio padre, las ventajas que este “intercambio” aportaría a la familia. Porque ser amante de Felipe IV es un privilegio, y que la haya escogido entre todas las jóvenes damas de la corte, un halago. Claudia tiene claro que yacer con el monarca no le reportará nada que ella desee. Y solo encuentra una salida: alejarse de Madrid hasta que el rey se olvide de su capricho. Manuel Perea vuelve a España, después de largos años de destierro, y lo último que espera encontrar es una invitada sorpresa. ¿Quién es esta joven, por qué se oculta en casa de su hermana y de quién está huyendo? A pesar de su halo de inocencia, de esos ojos azules y de sus labios carnosos... no se fía de ella. Pero su voluntad se quiebra con solo mirarla.

Una novela de vidas cruzadas y pasiones sin freno, donde una dama muy dada a imaginar lances y amoríos se convierte en la heroína de su propia aventura.



Ressenya EL SECRETO DE UNA DAMA, de la Nuria Llop

SINOPSI


La jove que va dir "no" a un rei... i va triar viure els seus somnis.

La Claudia Maldonado es nega a ser una concubina. I a més ha de sentir, del seu propi pare, els avantatges que aquest "intercanvi" aportaria a la família. Perquè ser amant d'en Felip IV és un privilegi, i que l'hagi escollit entre totes les joves dames de la cort, un afalac. La Claudia té clar que jeure amb el monarca no li reportarà res que ella desitgi. I només troba una sortida: allunyar-se de Madrid fins que el rei s'oblidi del seu caprici. En Manuel Perea torna a Espanya, després de llargs anys de desterrament, i l'últim que espera trobar és una convidada sorpresa. Qui és aquesta noia, per què s'amaga a casa de la seva germana i de qui està fugint? Malgrat l'aspecte d'innocència, d'aquests ulls blaus i dels seus llavis carnosos... no se'n refia. Però la seva voluntat es trenca amb només mirar-la.

Una novel·la de vides creuades i passions sense fre, on una dama molt donada a imaginar enamoriscaments es converteix en l'heroïna de la seva pròpia aventura.