7.1.17

UNA LLAMA ENTRE CENIZAS, Sabaa Tahir (reseña en castellano)

SINOPSIS

En un mundo regido por la ley marcial de la Roma Antigua, el precio de la desobediencia es la muerte. Laia y su familia sobreviven el los callejones más pobres, sin cuestionar el orden establecido. Han visto lo que les pasa a quienes se atreven a desafiarlo.

Cuando encarcelan a su hermano por traición, Laia se verá obligada a acudir a la resistencia. A cambio de su ayuda, deberá espiar para ellos en la Academia Militar. Allí conocerá a Elias, el soldado más prometedor del Imperio y también su mayor opositor.

Laia es esclava, Elias es soldado. Ninguno de los dos es libre. Solo uniendo sus destinos podrían cambiar el de todos.

UNA LLAMA ENTRE CENIZAS, de Sabaa Tahir (ressenya en català)

SINOPSI

En un món regit per la llei marcial de la Roma Antiga, el preu de la desobediència és la mort. La Laia i la seva família sobreviuen als carrerons més pobres, sense qüestionar l'ordre establert. Han vist el que els passa als qui s'atreveixen a desafiar-lo.

Quan empresonen el seu germà per traïció, la Laia es veurà obligada a acudir a la resistència. A canvi de la seva ajuda, haurà espiar per a ells a l'Acadèmia Militar. Allà coneixerà l'Elias, el soldat més prometedor de l'Imperi i també el seu major opositor.

La Laia és esclava, l'Elias és soldat. Cap dels dos és lliure. Només unint els seus destins podrien canviar el de tots.