25.4.18

DIADA SANT JORDI 2018


Hola lecturetes! Aquest any les dues administradores del blog no ens hem vist durant la diada, així que us expliquem què ha estat el Sant Jordi per a cadascuna de nosaltres.

Carme: Sant Jordi és una diada meravellosa. És un dels dies que més m'agraden de l'any. En unes hores es barregen la màgia, els llibres i l'amor. No se m'acut què pot ser millor que això. I disposada a gaudir-ne el màxim possible, em vaig demanar festa de la feina. Des d'aquí dono les gràcies a la meva cap, la Marta, i a la meva companya, la Montse, perquè no els va importar que les deixés soles un dilluns (que és el dia que més feina tenim de tota la setmana). Gràcies, gràcies, gràcies.

CRÓNICA DIADA SANT JORDI 2018

¡Hola lecturetes! Este año las dos administradoras del blog no nos hemos visto durante la diada, así que os contamos qué ha sido Sant Jordi para cada una de nosotras.

Carme: Sant Jordi es una fiesta maravillosa. Es uno de los días que más me gustan del año. En unas horas se mezclan la magia, los libros y el amor. No se me ocurre qué puede ser mejor que esto. Y dispuesta a disfrutar lo máximo posible, me pedí fiesta del trabajo. Desde aquí doy las gracias a mi jefa, Marta, y a mi compañera, Montse, porque no les importó que las dejara solas un lunes (que es el día que más trabajo tenemos de toda la semana). Gracias, gracias, gracias.