Benvinguda

 Pincha la bandera para leer la versión en castellano 

Benvinguts al blog "La teva lectura i la meva"

Què pots trobar en aquest blog?

Principalment, hi ha ressenyes de llibres. La nostra idea principal és escriure sobre llibres que ens han agradat, donar-te la nostra opinió personal i convidar-te que tu hi diguis la teva.

Però també hi ha cròniques del Club de Lectura de Casa del Llibre, presentacions de llibres, novetats editorials...

Sobre quin tipus de llibres escrivim?


Escrivim sobre llibres de ficció amb gèneres literaris diferents: novel·la negra, de misteri, fantasia, juvenil, romàntic...


En quina llengua escrivim?

El blog parteix de la idea de ser bilingüe, català i castellà, i pràcticament tot el contingut està traduït, però, per si de cas hi ha alguna cosa que no, hem inclòs un gadget de traducció per si el necessites. 

Totes les ressenyes que siguin bilingües tindran l'indicador dels idiomes a la part superior. Si cliques damunt de la bandera aniràs a la ressenya en l'idioma corresponent. 

Xarxes socials

Hem obert un compte a Twitter, a Facebook, a Instagram, a Pinterest i a YouTube. Busca'ns i segueix-nos sempre que vulguis. 


Clica'ns a google +1 si t'agrada el que hem escrit a cada ressenya. 


Escriu-nos la teva opinió directament com a comentari de la ressenya, amb el formulari que hi ha sota les etiquetes o accedint a les nostres dades de contacte. 


I comparteix el nostre contingut a les xarxes, ens encanta!

Gràcies


Ens agradarà rebre els teus comentaris i poder parlar amb tu sobre les ressenyes que hi anem penjant. Però sobretot ens agradarà que ens acompanyis en aquesta aventura. Ens veiem!

Maria Neus i Carme

Cap comentari:

Publica un comentari