25.7.18

TERCER ANIVERSARI DEL BLOG

Fa TRES ANYS que vam començar a publicar ressenyes al bloc.

I seguim il·lusionades com el primer dia. Ens acompanyeu en el recorregut que hem fet durant aquest any? A la fotografia hi ha algunes de les novel·les que ens hem llegit. Coincidim amb vosaltres en algunes?

Pincha la bandera para leer la versión en castellano


Aquest tercer any hem intentat publicar més entrades que en el segon any, ja que havíem baixat el ritme respecte del primer... i ho hem aconseguit... de vegades. Hem tingut temporades de tot, amb una vida familiar i laboral que no ens ha permès fer tot el que ens hauria agradat, però... hem seguit gaudint sense aclaparaments de mantenir un blog. De vegades amb més publicacions i altres vegades amb menys. Però amb les mateixes ganes en cada entrada.

La Casa del Llibre de Passeig de Gràcia de Barcelona, ​​amb el seu Club de lectura (cliqueu l'enllaç per veure totes les cròniques del club) és potser l'assoliment més satisfactori d'aquest any. També el club de lectura va complir aquest maig el seu tercer aniversari (podeu punxar aquí per veure la crònica) i aquella tarda va ser especial i estupenda. Aprofito aquí per enviar una abraçada a les habituals, perquè som divines i ens ho mereixem (Anna, Anna 2, Carme, Chelo, Diana, Gemma, Laura, Laura 2, Mireia, Mireia 2, Míriam, Mònica, Neus, Noemí, Noelia, Sònia). Sense totes nosaltres el club no seria el que és: un moment per compartir amistat i llibres 😘.

Vaig anar a recollir el premi Cal·ligrama en la categoria Talent de l'escriptor Fernando García Pañeda per la seva novel·la Todos tus nombres. Aquí teniu l'enllaç a la crònica de l'acte.

Aquest Sant Jordi va ser meravellós (a part de pel que és habitual), perquè una seguidora del blog em va reconèixer a la cua de la Luz Gabás... i em va saludar!!! (Podeu llegir la crònica aquí). Gràcies, Marta. Em vas alegrar tot el dia.

Seguim al Canal de YouTube, encara que he gravat moltíssims menys vídeos que l'any passat. A veure si l'any vinent començo a agafar ritme i a organitzar-me millor...

He fet de coach literària i el resultat ha estat d'allò més satisfactori. No us puc revelar aquí de quina novel·la es tracta ni de quina escriptora, però sí que tot va de meravella i estic molt contenta.

Hem augmentat els seguidors del blog. Ara pràcticament som 400, tot i que ens agradaria seguir creixent. 

Finalment, GRÀCIES a tots els nostres seguidors que ens posen like, ens escriuen comentaris, parlen de nosaltres...

Nosaltres seguim gaudint de la lectura. La nostra ha estat extraordinària, i la teva?

Ens veiem pel blog.

2 comentaris:

  1. Enhorabona per l'aniversari, us acabo de descobrir, i he vingut per quedar-me. Una abraçada. :)

    ResponElimina