7.10.18

RESSENYA "DULCE CHICO INDECENTE" (WILD SEASONS #1), de la Christina Lauren

SINOPSI


Mia Holland i els seus dos millors amigues han decidit celebrar la seva graduació passant una nit inoblidable a Las Vegas abans d'emprendre una nova etapa de les seves vides. Però el que no podien arribar a imaginar és que una nit de diversió canviaria el seu destí per sempre.

Perquè després d'una nit desenfrenada, Mia descobreix que el que hauria d'haver estat una apassionada i, en teoria, passatgera aventura, s'ha convertit en un flamant espòs que respon al nom d'Ansel Guillaume i que el convida a acompanyar-lo a París per passar el llarg estiu a la vora del Sena.

Podria Mia resistir-se a la temptació d'aquesta promesa de nits apassionades de la mà d'aquest noi tan perfecte?

El que comença com una pura diversió, aviat podria convertir-se en alguna cosa més, alguna cosa molt real, com la vida mateixa.

FITXA
Dulce chico indecente
Wild Seasons #1
Christina Lauren
Publicació: 2018
Editorial Vergara (384 pàgines)
Gènere: Romàntica eròtica

Pincha sobre la bandera para leer la versión en castellano

OPINIÓ PERSONAL


Dulce chico indecente, és la nova sèrie de la Christina Lauren. Fa temps vaig llegir la sèrie Beautiful i em va sorprendre gratament perquè, encara que no deixen de ser novel·les lleugeres, amb tocs d'humor, escenes hot i romanticisme sense dissimular, estan molt ben escrites. Així que, quan em ve de gust llegir per desconnectar, descansar i gaudir sense haver de pensar-hi gaire, Christina Lauren és una magnífica elecció. Que una novel·la amb la qual simplement anaves a distreure't t'agradi fins al punt de decidir llegir tot el que ha publicat l'escriptora (en aquest cas són dues), és una meravella.


Què em va portar fins Dulce chico indecente? Doncs, com us he dit, les escriptores m'agraden molt, però és que a més el dissabte 13 d'octubre tenim club de lectura del segon de la sèrie, Traviesa criatura sensual, i, tot i que cada novel·la és autoconclusiva, ja sabeu com va, els personatges es coneixen entre si i és interessant començar pel principi.

I què m'ha semblat? Doncs m'ha agradat més aquesta primera novel·la de la sèrie, que la que comentarem al club (encara que també m'ha agradat), però el més interessant que he trobat en Dulce chico indecente és com a través de l'eròtica de dos personatges es resolen els problemes personals (no de parella) que tenen.

Fa temps, en la presentació de la novel·la d'Una chica con estilo (de l'Olivia Ardey) i de Decirte adiós con un te quiero (de la Silvia C. Carpallo), aquesta última escriptora ens va explicar quina és la diferència entre una novel·la eròtica i una romàntica que estigués plena d'escenes hot. Una novel·la eròtica, va dir, ha de resoldre un conflicte a través del sexe, que pot ser més o menys explícit, o pot tenir més o menys escenes eròtiques. Però el sexe ha de ser el canal pel qual els personatges solucionen el problema que es planteja en la novel·la.

I en aquesta novel·la trobarem justament això. Els jocs sexuals d'aquesta parella descobriran les seves mancances, els seus anhels, les seves pors i les seves esperances, i ho faran a través del role play. Cada disfressa, cada actuació, cada interpretació servirà per anar despullant l'ànima dels protagonistes. Molt interessant. El problema de la Mía es farà evident molt al principi de la novel·la: ella és un personatge molt contingut per diverses circumstàncies de la vida, que està encaminant el seu futur en una direcció que no l'acaba de convèncer. I l'Ansel (l'Ansel és TOP😍😍😍)... brega amb els seus propis fantasmes. Si voleu saber quins són... ja sabeu, haureu de llegir la novel·la.

Els personatges m'han encantat. Fins i tot dins de la fantasia, m'han semblat molt realistes, amb reaccions molt sinceres que segur que ens són properes.

La veritat és que s'agraeix una novel·la en la qual no decau el ritme, està ben escrita i et fa passar una estona interessant. Molt recomanable per a lectors als qui els agradi el gènere i vulguin alguna cosa més.

Si voleu comprar la novel·la, punxeu l'enllaç (digital -4,27 €- i paper en tapa tova):



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada