21.4.18

SANT JORDI 2018. INFORMACIÓ SOBRE SIGNATURES DE LLIBRES



Ja tornem a tenir aquí un dels dies més bonics de l'any, Sant Jordi, en què la passió pels llibres es barreja amb l'amor i amb les tradicions.

Sé que el fet que Sant Jordi caigui en dia festiu és una alegria per a tothom, però l'any passat em va resultar molt i molt opressiu, massa gent al carrer, massa cues per accedir als escriptors, massa calor, massa de tot. Així que aquest Sant Jordi, que cau en dilluns, m'he demanat festa de la feina i penso passar un dels dies més màgics de l'any envoltada dels somriures de la gent que passeja, dels balcons engalanats de la meva estimada i preciosa ciutat, i dels llibres, que tan sols pel fet de mirar-los ja em produeixen plaer. 

Encara no he escrit la meva ruta (he tingut dues setmanes de bojos, no pregunteu), la ruta que farà encaixar, entre horaris i barcelonins, l'objectiu de saludar molts escriptors perquè deixin la seva signatura en els meus llibres... 

Reconec que m'he tornat boja... porto uns dies comprant llibres, no m'he conformat amb comprar-ne un per a cada ésser estimat, i és que me'ls estimo molt... (als homes de la meva vida i als llibres, s'entén 😜).

En fi... que segur que voleu mirar si vindrà a Barcelona aquell escriptor que us fa il·lusió conèixer o que us signi el vostre exemplar. 

Si no sabeu quin llibre comprar, mireu la nostra secció de novetats editorials a veure si us inspireu. Tot i que, com és natural, hi ha llibres que ja fa anys que s'han publicat i que segueixen sent una bona opció, tant clàssics com llibres que sempre estaran vigents, perquè sempre seran una bona idea.

Aix, quina emoció... penso viure un Sant Jordi ple de màgia, de llibres i d'amor. Un Sant Jordi com cal.


Cliqueu aquí per saber on i quan signaran llibres els vostres escriptors preferits (informació extreta de El Periódico)

Pinchad aquí para saber dónde y cuándo firmaran libros vuestros escritores favoritos (información extraída de El Periódico)

Gràcies, Iolanda, per fer-me arribar aquesta informació 😘

Afegeixo la informació de dues escriptores més que no estan a la llista de El Periódico, l'Olivia Ardey i la Pat Casalà.