10.1.17

UNA ANTORCHA EN LAS TINIEBLAS (Una llama entre cenizas 2), Sabaa Tahir (reseña en castellano)

SINOPSIS

La mayoría de las personas no son más que destellos en la inmensa oscuridad del tiempo. Pero tú no eres una chispa que se consume en un instante.
Tú eres una antorcha en las tinieblas...
Si te atreves a arder.

Tras el desenlace de la cuarta prueba, Laia y Elias se ven obligados a huir de la ciudad de Serra perseguidos por un ejército de máscaras. Ahora, su única esperanza es Darin, el hermano de Laia, cuyos conocimientos sobre el acero sérrico son la clave para el futuro de los académicos. Pero Darin se encuentra encerrado en la prisión de Kauf, la más inexpugnable y peligrosa de todo el imperio. A pesar del riesgo que supone, Laia está decidida a liberar a su hermano y Elias resuelto a seguir a su lado, aunque ello suponga renunciar a su propia libertad.

Juntos tendrán que luchar a cada paso para llegar a su destino y burlar a todos sus enemigos: la cruel Comandante, los soldados del Imperio, el sádico guardián de Kauf, y sobre todo, a Helene Aquilla, sometida a la voluntad de Marcus, el retorcido nuevo líder del Imperio. La que una vez fue amiga y compañera tendrá que hacer frente a una misión tan clara como indeseada: encontrar al traidor Elias Veturius y a su compañera... y matarlos a los dos.

UNA ANTORCHA EN LAS TINIEBLAS, Sabaa Tahir (ressenya en català)

SINOPSI

La majoria de les persones no són més que espurnes en la immensa foscor del temps. Però tu no ets una espurna que es consumeix en un instant.
Tu ets una torxa en les tenebres...
Si t’atreveixes a cremar.

Després del desenllaç de la quarta prova, la Laia i l’Elias es veuen obligats a fugir de la ciutat de Serra perseguits per un exèrcit de màscares. Ara, la seva única esperança és el Darin, el germà de la Laia, els coneixements sobre l’acer sèrric són la clau per al futur dels acadèmics. Però el Darin es troba tancat a la presó de Kauf, la més inexpugnable i perillosa de tot l’imperi. Tot i el risc que suposa, la Laia està decidida a alliberar el germà i l’Elias està decidit a seguir al seu costat, encara que això suposi renunciar a la seva pròpia llibertat.

Junts hauran de lluitar a cada pas per a arribar al seu destí i burlar tots els seus enemics: la cruel Comandant, els soldats de l’Imperi, el sàdic guardià de Kauf, i sobretot, a l’Helene Aquilla, sotmesa a la voluntat del Marcus, el retorçat nou líder de l’Imperi. La que una vegada va ser amiga i companya haurà de fer front a una missió tan clara com indesitjada: trobar al traïdor l’Elias Veturius i la seva companya... i matar-los a tots dos.