20.11.17

RECOMENDACIONES BLACK FRIDAY CASA DEL LIBRO


EL BLACK FRIDAY LLEGA A CASA DEL LIBRO

Finalmente ha llegado el frío. Lejos quedan la playa 🌴🌴🌴, las siestas en una hamaca o los picnics con el ruido de las cigarras de fondo. Ahora es tiempo de recogerse, de sofá y mantita, y de disfrutar de un buen libro📚 que nos amenice las horas de oscuridad 🌜⭐.

Nuestro blog se ha paseado por Casa del Libro para coger ideas, y, aprovechando que el Black Friday está a la vuelta de la esquina, os vamos a proponer unas recomendaciones. Y es que, aunque el Black Friday es el viernes 24 de noviembre, Casa del Libro va tener ofertas durante TODA LA SEMANA, es decir, del 20 al 27 de noviembre. ¿A qué estáis esperando? Pinchad aquí para ver la info: Black Friday de Casa del Libro.

Clica sobre la bandera per a llegir la versió en català


NUESTRAS RECOMENDACIONES TOP TEN... Y +

THRILLER PSICOLÓGICO

1. La isla, de Asa Avdic. Esta novela me ha gustado mucho. Hay tantas cosas por decir que casi mejor que leáis la reseña que publiqué en este blog (leedla aquí). Siete candidatos a un puesto de trabajo se van a una isla desierta para pasar la selección, y de repente todo se descontrola y empieza a morir gente... 😬😬😬 Dan ganas de leerla, ¿verdad? 

Con reminiscencias de 1984, os atrapará sin remedio y antes de que os deis cuenta ya la habréis terminado. Si queréis leer sobre un misterio que es mucho más de lo que parece a simple vista y está estructurado como el juego de "policías y ladrones", no lo dudéis más: esta es vuestra novela.

RECOMANACIONS BLACK FRIDAY A CASA DEL LLIBRE


EL BLACK FRIDAY ARRIBA A CASA DEL LLIBRE

Finalment ha arribat el fred. Lluny queden la platja 🌴🌴🌴, les migdiades a una hamaca o els picnics amb el soroll de les cigales de fons. Ara és temps de quedar-se a casa, de sofà i manteta, i de gaudir d'un bon llibre📚 que ens amenitzi les hores de foscor 🌜⭐.

El nostre blog s'ha passejat per Casa del Llibre per agafar idees, i, aprofitant que el Black Friday és ben aviat, us proposem unes recomanacions. I és que, encara que el Black Friday és el divendres 24 de novembre, Casa del Llibre tindrà ofertes durant TOTA LA SETMANA, és a dir, del 20 al 27 de novembre. A què esteu esperant? Cliqueu aquí per veure la info: Black Friday de Casa del Llibre.


Pincha sobre la bandera para leer la versión en castellano


LES NOSTRES RECOMANACIONS TOP TEN... I +

THRILLER PSICOLÒGIC

1. La isla, de l'Asa Avdic. Aquesta novel·la m'ha agradat molt. Hi ha tantes coses per dir que gairebé millor que llegiu la ressenya que vaig publicar en aquest blog (llegiu-la aquí). Set candidats a un lloc de treball se'n van a una illa deserta per passar la selecció, i de sobte tot es descontrola i comença a morir gent... 😬😬😬 Agafen ganes de llegir-la, oi?

Amb reminiscències de 1984, us atraparà sense remei i abans que us n'adoneu ja l'haureu acabat. Si voleu llegir sobre un misteri que és molt més del que sembla a primera vista i està estructurat com el joc de "policies i lladres", no ho dubteu més: aquesta és la vostra novel·la.