22.5.16

Mestra. L. S. Hilton (ressenya en català)

TÍTOL Mestra
AUTOR L. S. Hilton
EDITORIAL Roca editorial
ANY 2016
PÀGINES 352
GÈNERE Thriller
IDIOMES català, castellà

 Pincha sobre la bandera para leer la versión en castellano

SINOPSI

La Judith Rashleigh és una supervivent que es vol treure de sobre tota la brutícia, brutalitat i lletjor que ha caracteritzat tota la seva vida. Quan en una excursió escolar a un museu descobreix la bellesa de les obres d'art, dedica tots els seus recursos per a llaurar-se un camí on la delicadesa, la intel·ligència i el luxe siguin els seus companys de viatge.

Arriba a ser ajudant a una de les cases de subhastes més prestigioses de Londres, però un fet inesperat farà que l'acomiadin i llavors, la ràbia que sempre ha estat latent en el seu interior despertarà i seguirà frenètica un camí brutal on el seu únic objectiu és sobreviure.

Benvolguts lectors... Musica, Maestro!


Maestra. L.S.Hilton (reseña en castellano)

TÍTULO Maestra
AUTOR L. S. Hilton
EDITORIAL Roca editorial
AÑO 2016
PÁGINAS 352
GÉNERO Thriller
IDIOMAS catalán, castellano

 Clica sobre la bandera per a llegir la versió en catala

SINOPSIS


Judith Rashleigh es una superviviente que quiere quitarse de encima toda la suciedad, brutalidad y fealdad que ha caracterizado toda su vida. Cuando en una excursión escolar a un museo descubre la belleza de las obras de arte, dedica todos sus recursos para labrarse un camino donde la delicadeza, la inteligencia y el lujo sean sus compañeros de viaje. 

Llega a ser ayudante en una de las casas de subastas más prestigiosas de Londres, pero un hecho inesperado hará que la despidan y entonces, la rabia que siempre ha estado latente en su interior despertará y seguirá frenética un camino brutal donde su único objetivo es sobrevivir.

Queridos lectores... ¡Musica, Maestro!