18.1.18

RESEÑA "NOSOTROS DOS", de Xavier Bosch

SINOPSIS
¿Es posible la amistad entre un hombre y una mujer?
"La amistad debe ser esto. Los lazos invisibles con una persona que hace quince años que no ves y con la que te sientes como si hubieras hablado antes de ayer."
Kim y Laura se conocen en la universidad. Vienen de mundos muy diferentes. Él seductor y despreocupado, es hijo de un hotelero del paseo de Gracia de Barcelona. Ella, de provincias, es sencilla, idealista y sabe que la vida se basa en los detalles. Juntos ríen, se divierten y, unidos por el vínculo de la amistad, superan los escollos del destino. A pesar de sus caminos divergentes, saben que siempre están para ayudarse. No importa la distancia. No importa que tarden mucho tiempo en reencontrarse. Son dos amigos, como pocos, a prueba de todo. 


RESSENYA "NOSALTRES DOS", del Xavier Bosch


SINOPSI
»L’amistat deu ser això: els lligams invisibles amb algú que fa quinze anys que no has vist i és com si hi haguessis parlat abans-d’ahir».
El Kim i la Laura es coneixen a la universitat. Venen de mons molt diferents. Ell, seductor i despreocupat, és fill d'un hoteler del passeig de gràcia de Barcelona. Ella, de Banyoles, és senzilla, idealista i sap que la vida es basa en els detalls. Junts riuen, es diverteixen i, units pel vincle de l'amistat, superen els esculls del destí. Malgrat els seus camins divergents, saben que sempre hi són per ajudar-se. Tant se val la distància. Tant se val que triguin molt de temps a retrobar-se. Són dos amics, com n'hi ha pocs, a prova de tot.
És possible l'amistat entre un home i una dona?