12.10.15

El libro de las sombras contadas. Saga La Espada de la Verdad 1. Terry Goodkind (ressenya en català)

 Pincha en la bandera para leer la versión en castellano


Sinopsi:
La plàcida vida de Richard Cypher es veu truncada pel brutal assassinat del seu pare. Qui voldria matar un simple comerciant que no amaga cap secret? O és que en tenia cap? Està la seva mort relacionada amb l'estrany llibre que va portar d'un dels seus viatges i que va fer aprendre de memòria al seu fill Richard? Si és així, aquest també corre perill.

La recerca de l'assassí es converteix en una carrera contra el temps per salvar totes les terres conegudes del domini del mal. Per trobar respostes, Richard haurà de treure a la llum emocions que ha reprimit durant molt de temps i confiar tant en els vells amics com en els nous. Però ningú és qui diu ser, ni tan sols ell mateix.

Opinió:
En aquest llibre trobem l'ensurt que provoca despertar a una realitat que és desconeguda. La vida que duia el protagonista de cop i volta sembla que sigui una mentida, tot el que havia cregut fins ara deixa de tenir sentit. Un jove innocent i amb un alt sentit de la justícia i del bé de sobte veurà trontollar tot el seu món i haurà de decidir sobre la vida i la mort d'altres persones. Veurà criatures que no sabia ni que existien, coneixerà perills dels que era totalment aliè, però per damunt de tot haurà de prendre decisions molt dures sobre l'essència d'ell mateix que el portaran definitivament a madurar i a estar un pas més a prop de l'home en què es convertirà. S'enamorarà d'una dona que està totalment prohibida, perquè estimar-la i tocar-la significa deixar de ser qui ets. Coneixerà un grup de gent que està molt endarrerida en alguns aspectes, però que són capaços de parlar amb els esperits dels avantpassats...

Novel·la d'aventures trepidant que enganxa des de la primera pàgina, tot i que no oblideu que en aquest primer volum el protagonista no ha madurat, com qui diu acaba de sortir de l'adolescència, i encara li queden moltes decisions per prendre, moltes veritats per descobrir i moltes dificultats per superar.

En el segon volum coneixerem a les mord-sith, unes dones entrenades per a provocar dolor... 

No perdis més temps i comença a llegir el primer volum d'aquesta saga. T'atraparà, t'agradarà i t'emocionarà. 

Si t'agraden les novel·les d'aventures, si t'agrada la fantasia, si t'agrada llegir sobre una relació amorosa plena de perills i d'emocions, aquesta saga està escrita per a tu.   

El libro de las sombras contadas. Saga la Espada de la Verdad 1. Terry Goodkind (reseña en castellano)

Clica sobre la bandera per a llegir la versió en català 


Sinopsis:
La apacible vida de Richard Cypher se ve truncada por el brutal asesinato de su padre. ¿Quién querría matar a un simple comerciante que no esconde ningún secreto? ¿O es que tenía alguno? ¿Está su muerte relacionada con el extraño libro que trajo de uno de sus viajes y que hizo aprender de memoria a su hijo Richard? De ser así, éste también corre peligro.

La búsqueda del asesino se convierte en una carrera contra el tiempo para salvar todas las tierras conocidas del dominio del mal. Para hallar respuestas, Richard deberá sacar a la luz emociones que ha reprimido durante mucho tiempo y confiar tanto en los viejos amigos como en los nuevos. Pero nadie es quien dice ser, ni siquiera él mismo.

Opinión:
En este libro sabremos lo que es el susto que provoca el despertar a una realidad que es desconocida. La vida que llevaba el protagonista de repente parece que sea una mentira, todo en lo que había creído hasta ahora deja de tener sentido. Un joven inocente y con un alto sentido de la justicia y del bien de pronto verá tambalearse todo su mundo y deberá decidir sobre la vida y la muerte de otras personas. Verá criaturas que no sabía ni que existían, conocerá peligros de los que era totalmente ajeno, pero por encima de todo tendrá que tomar decisiones muy duras sobre la esencia de sí mismo que le llevarán definitivamente a madurar y a estar un paso más cerca del hombre en el que se convertirá. Se enamorará de una mujer que está totalmente prohibida, porque amarla y tocarla significa dejar de ser quien eres. Conocerá un grupo de gente que está muy atrasada en algunos aspectos, pero que son capaces de hablar con los espíritus de los antepasados​​...

Novela de aventuras trepidante que engancha desde la primera página, aunque no olvidéis que en este primer volumen el protagonista no ha madurado, como quien dice acaba de salir de la adolescencia, y aún le quedan muchas decisiones por tomar, muchas verdades por descubrir y muchas dificultades para superar.

En el segundo volumen conoceremos a las mord-sith, unas mujeres entrenadas para provocar dolor...

No pierdas más tiempo y comienza a leer el primer volumen de esta saga. Te atrapará, te gustará y te emocionará.

Si te gustan las novelas de aventuras, si te gusta la fantasía, si te gusta leer sobre una relación amorosa llena de peligros y de emociones, esta saga está escrita para ti.