21.7.16

PRIMER ANIVERSARI DEL BLOG


Ja fa UN ANY que vam començar a publicar ressenyes al blog.

Tot va començar com una aventura incerta que no sabíem on ens duria, però res no ens feia preveure tot el que arribaríem a fer.

A més de les ressenyes publicades (ja en tenim 93!), hem conegut escriptorsbloguers lectors (també editorials i llibreries), persones estupendes que ens han fet un raconet a les seves vides i dels qui hem après moltes coses.

Pincha sobre la bandera para leer la versión en castellano

Altres activitats del blog (a més de llegir incansablement i escriure) són les que ens han fet veure que el món de la lectura és un plaer: presentacions de llibres, clubs de lectura, Setmana Negra de Barcelona, el Sant Jordi tan especial que vam viure, publicació d'un article a una revista...

Però, sobretot, volem donar les GRÀCIES a tots els amics i familiars que ens van donar el seu suport inicial quan vam dir que començàvem un blog; GRÀCIES a tots aquells que no coneixíem i que igualment han valorat la feina que hem anat fent (lectors i bloguers); GRÀCIES a les editorials i empreses que ens han regalat llibres; GRÀCIES als escriptors que ens han donat suport (ja sigui llegint les nostres ressenyes, regalant-nos els seus llibres o fent cas de les nostres recomanacions), que ens han signat dedicatòries o ens han anat deixant comentaris a les xarxes socials, i MIL GRÀCIES a tots per els vostres "like" i per seguir-nos a Twitter, Instagram, FaceBook o al mateix blog.

Gràcies per aquest any fantàstic. Seguim gaudint de la lectura; la nostra ha estat extraordinària, i la teva? Ens veiem pel blog.

2 comentaris: