16.12.16

Recomanacions infantil i juvenil per regalar aquest Nadal

Les nostres recomanacions per a infants i joves estan basades sobretot en el que els agrada als nostres fills, que ja comencen a ser uns experts del tria i remena de les llibreries.


Destaquem per als més petits el darrer llibre de l’Anna Llenas i la Paloma Sánchez: Si jo fos un gat, un llibre il·lustrat molt maco, en la línia de tots els d’aquesta autora. 








Pincha sobre la bandera para leer la versión en castellano


Cal recordar que el llibre Emocionari ja es pot trobar en català: un recull interessantíssim per treballar amb els nanos les emocions. 










En aquesta línia podem trobar Tranquils i atents com una granota, de l’Eline Snel, un llibre sobre com els pares o educadors poden iniciar als petits en el món de la meditació. 









Una altra novetat de l’editorial Animallibres, és el de la Rocío Bonilla: De quin color és un petó?, un quadern il·lustrat per explicar als més petits.







Per a lectores d’entre 8 i 10 anys hi ha una col·lecció de novel·letes del Pedro Mañas, que han estat il·lustrats d’una manera molt original pel Luján Fernández anomenades Princeses Drac, històries d’aventures que agraden molt a les nenes. 









Per a tots els públics, però amb preferència de les nenes, es troben les reedicions actualitzades de les col·leccions clàssiques de l’Enid Blyton: tots els cursos de Torres de Malory i els de les Mellizas en Santa Clara. 





D’aquesta mateixa autora s’han editat uns llibrets primets, per a primers lectors, entre 6 i 8 anys, de les aventures de Els Cinc, que també encisen nens i nenes. Sembla maquíssim que, tants anys després, segueixin agradant tant: senyal que la bona literatura no passa mai de moda!







Per a nois i noies d'entre 8 i 12 anys hi ha dues col·leccions que triomfen actualment, i que, igual que els anteriors, es poden trobar en català i castellà: Els Futbolíssims, del Roberto Santiago, són novel·les que agraden molt els nens, amb diferents intrigues ambientades en l’entorn futboler. 








I per les nenes d’aquesta edat, El club de les Vambes Vermelles, de l’Ana Punset, expliquen les històries d’una colla d’intrèpides amigues. 










Per a aquestes edats també hi ha la darrera i gruixuda novetat d’en Gerónimo Stilton, El gran retorn al Regne de la Fantasia: típica història del ratolí en la línia dels seus viatges anteriors, però que tant agraden.








La col·lecció de la germana del famós ratolí, la Téa Stilton, està repleta d’històries xules plenes d’aventures i fantasia, que a mi personalment m’agraden més que les del ratolí. La darrera novetat és un títol de la seva subcol·lecció Princeses del Regne de la Fantasia: La Bruixa de l’aire.







Per a lectors adolescents i fans incondicionals de l’autor d’en Percy Jackson, en Rick Riordan, ha aparegut el primer títol d’una nova saga: Les proves d’Apol·lo: L’oracle ocult, que sens dubte serà un èxit, com tots el d’aquest autor nord americà.







Un llibre que cada any és èxit de vendes per la curiositat que desperta és El gran llibre Guiness dels Rècords 2016, un volum gruixut amb totes les fites aconseguides pels agosarats que hi ha per tot el món disposats a batre les marques de qualsevol disciplina o àmbit, moltes d’elles certament increïbles.






I per acabar, pels als amants del manga i l’univers Pokémon ja es poden anar trobant tots els títols de la seva col·lecció. 







Esperem que aquesta selecció us pugui ser útil si heu de fer un regal a fills, nebots, néts o fillols...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada