23.4.17

Diada Sant Jordi 2017

Sant Jordi ens ha regalat enguany un dia de sol, un "sunday" en tota la seva extensió, ja que hem combinat el diumenge amb un sol de justícia.

Tothom ha pogut gaudir d'aquest dia tan especial i els carrers més emblemàtics de la ciutat (passeig de Gràcia, Rambla Catalunya, les Rambles...) han acollit molts i molts ciutadans disposats a comprar roses, a comprar llibres i a veure escriptors.

Nosaltres hem tingut un Sant Jordi especial, perquè ens hem anat trobant amb amigues que hem conegut des que tenim el blog. Gràcies per fer-nos el dia més meravellós encara. 

ELISABET BENAVENT. FNAC TRIANGLE. 11 a 13 h. Bilogía Sofía

Primer intent fallit😢. Després d'estar fent una cua (mal organitzada) llarguíssima, l'Elísabet Benavent ha hagut de marxar i la Neus s'ha quedat sense la signatura dels dos llibres de la Bilogía Sofía. Quan ens hem vist, estava força desesperada.


EVA GARCÍA SAENZ DE URTURI. CASA DEL LLIBRE PASSEIG DE GRÀCIA. 11 a 12 h. La saga de los longevos

Tampoc he arribat a temps. A les 12 la cua no s'acabava mai i havia d'anar a veure una altra escriptora. El començament del dia de Sant Jordi ha estat molt desafortunat... per sort ha anat millorant a mesura que ha avançat el dia.


NURIA LLOP. LIBROS DE SEDA. 11 a 12.30. El secreto de una dama


En aquest cas no he pogut comprar el llibre perquè l'últim, El secreto de una dama, està publicat amb Círculo de lectores, i els altres ja els tinc. Però he pogut saludar la Nuria i he trobat dues amigues del club de lectura: la Pepa i la Montse. Com sempre, parlar de llibres amb elles és un autèntic plaer. 




ANNA CASANOVAS. CORTE INGLÉS DE PLAÇA CATALUNYA. 13 a 14 h. La Partitura


El caos que hi havia a plaça Catalunya era espectacular. Després de trobar l'Anna, de no saber quina era la cua perquè ella ens signés el llibre, un senyor que se suposava que posava ordre ens ha dit que per a l'Anna no hi havia cua, que tothom esperava la Dolores Redondo, llavors hem demanat saltar a les seguidores de la Dolores Redondo i anar directament a l'Anna, però resulta que no era pas així. Hi havia gent fent cua per l'Anna (evidentment), entre elles la Gemma del blog barcelona n'books, i des d'aquí demano disculpes pel malentès. Jo he marxat i he perdut la Neus i la Pepa que estaven amb mi. Elles s'han pogut fer una foto amb l'Anna. Aix... quina mala organització...


Sortint de la cua infernal, he pogut saludar la Dolores Redondo... sembla que el dia comença a millorar...











OLIVIA ARDEY. VERSÁTIL. 13 a 14 h. Con sabor a Irlanda

Sempre és un plaer veure l'Olivia. Llàstima que ens veiem cinc minuts cada tants mesos... La seva nova novel·la estarà disponible a llibreries a partir del 2 de maig però avui ja es podia comprar a la paradeta de Versàtil. Quina il·lusió... Un senyor de la cua m'ha demanat si havia llegit Si te quedas en Escocia i, sense fer cap spoiler, li he dit que els secundaris estan molt bé, que hi ha humor, i que es una novel·la força entretinguda... Així que la màgia de Sant Jordi ha anat fluint...



Davant l'Olivia Ardey he trobat la Dúnia del blog La gata en el desván, i també hem parlat una estona (massa curta). Ens vam conèixer al Club de Lectura de la María Martínez al juliol i des de llavors hem estat en contacte a les xarxes. Visiteu el seu blog, és un dels que més m'agraden.








ELISABET BENAVENT. CORTE INGLÉS DE PLAÇA CATALUNYA. 17 a 20 h. Bilogía Sofía
A la tarda he tornat a intentar la signatura de l'Elísabet Benavent. Trobar la Mònica a la cua ha anat molt bé, l'espera no s'ha fet tan feixuga, i després de les hores que hi he esmerçat... he tingut la meva recompensa!!! HE ACONSEGUIT LA SEVA SIGNATURA!!!




***

El nostre dia ha acabat. Però, tot i que no hem arribat a tot el que volíem, estem contentes. Hem vist moltes cares conegudes i ens hem quedat amb ganes de molt més, però caldrà esperar a un altre moment per aconseguir les signatures dels nostres escriptors preferits...

Us deixem un petit tast del que hem vist al carrer (a més de la gentada)...


La Carme Chaparro, presentadora d'informatius, ha publicat la seva primera novel·la No soy un monstruo, sobre la desaparició d'un nen de cinc anys a un centre comercial. Com veieu, l'hem vist quan ja marxava, però aviat farem la ressenya del llibre...







La Jose (amiga de la Neus) ha tingut la sort de poder parlar amb el Víctor Amela, ja que li ha agradat molt La filla del capità groc.








I se'ns ha escapat Juan Gómez-Jurado, perquè volíem que ens signés Alex Colt.











En fi, les cues han estat les protagonistes d'avui, però també l'alegria d'una signatura, retrobar escritores que ens agraden o trobades inesperades amb amigues. Sant Jordi és una diada especial. Has pogut gaudir-ne?

ENS VEIEM PEL BLOG


2 comentaris:

  1. Ohhh muchas gracias por vuestras palabras!! Espero colgar mi crónica también esta semana!! St Jordi es un caos pero tiene esta magia de ir encontrado a personas que aman los libros y que lo hace tan especial!
    Como siempre un placer!! Espero que nos veamos pronto!
    Besotes

    ResponElimina
  2. Madre mía, qué locura maravillosa de día. ¡Cuánta razón! Mi marido se tragó hora y media de cola para que el maestro Ibáñez le firmara los tebeos, sin conseguirlo. Por la tarde fue a la Casa del Libro y dos horas más, allí se encontró con los de la cola de la mañana, que ya eran coleguitas de aventuras. Y sí, por fin lo logró in extremis porque teníamos que volver en el último tren.
    Una alegría grande volver a verte, Carme. Qué lástima que siempre me sepa a poco.
    Y otra alegría fue, después de tantos años de amistad virtual, conocer en persona a Dunia y a Elena, de "La estación de las letras", otro blog literario que os recomiendo muchísimo.
    Un gustazo, gracias por incluirme en vuestra crónica, por estar siempre ahí, por tanto y tanto.

    ResponElimina