27.7.18

BONES VACANCES I FINS AL SETEMBRE

Cada any arribo a l'última setmana de juliol exhausta. La calor que tant trobo a faltar a l'hivern se'm fa insuportable si encara estic treballant, o mentre travesso Barcelona sota un sol de justícia. Jo vull calor quan puc estar vora l'aigua, no entre edificis (edificis preciosos, per cert 😜).

En fi, el mateix de cada any. I, encara que ens encanta el blog, necessitem el merescut descans del guerrer, és a dir, deixar de publicar entrades... fins al setembre.

Sóc incapaç d'estar-me quieta, així que, com cada estiu, tinc projectes personals molt interessants (per a mi, és clar), que espero poder-vos explicar al més aviat possible.

A més no sé estar sense llegir i la meva llista de lectures pendents mai deixa d'augmentar, tant en paper com en digital, però a les vacances "crec" que disposaré d'una mica més de temps.

En xarxes, segurament seguirem actives (encara que baixarem el ritme). La Neus té preparades unes quantes fotos per publicar a Instagram que estic segura que us agradaran.

Ens veurem al setembre, amb la crònica del club de lectura de la novel·la La desaparició de Stephanie Mailer, del Joël Dicker.

Total, que me'n vaig a la platja, al meu estimadíssim Mediterrani, a gaudir de la brisa del mar mentre llegeixo.

Us desitgem unes BONES LECTURES i FINS AL SETEMBRE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada