31.7.19

BONES VACANCES... I FINS AL SETEMBRE


El mes de juliol s'ha acabat. I, encara que sembli mentida, necessito un altre mes de juliol per acabar de tancar mil temes que tinc pendents per després poder gaudir d'un autèntic mes d'agost de vacances sense obligacions.


Però no pot ser. Així que sí, gaudiré de les meves vacances, i sí, intentaré desconnectar encara que hagi de fer unes quantes coses que no em deixaran descansar del tot. Almenys durant el mes d'agost no publicarem ressenyes al blog i tindrem un merescut descans després d'un any sense parar.

El meu mes d'agost ideal seria perdre'm a una illa deserta amb el meu "buenorru" domèstic i uns quants llibres (i amb totes les comoditats, que sóc molt de ciutat i necessito aquella tecnologia que em permeti tenir una dutxa i altres accessoris, restaurants amb replicadors de menjar i servei de neteja automàtic, a més d'un llit confortable i aire condicionat 😂😂😂). En fi, somiar és gratis.

Què us emportaríeu vosaltres a una illa deserta?

En tornar de les vacances, al setembre, publicaré la ressenya de Perdernos para encontrarnos, de la Silvia C. Carpallo, un llibre que m'ha encantat i que no he tingut temps de ressenyar.

I prepararé també el club de lectura de Casa del Llibre de passeig de Gràcia, 62,  de Barcelona, de El amor es una montaña rusa, de  la Romina Naranjo.

Que un mes passa volant, i abans que us n'adoneu tornarem a activar el blog. Segurament ens seguirem llegint a xarxes... Així que seguirem en contacte. Però fins que no arribi setembre...

BON ESTIU I BONES LECTURES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada