10.11.15

Signatura de No me dejes (Ne me quitte pas) de Màxim Huerta

Avui, a la Casa del Libro de Barcelona, a les 7 de la tarda, hi havia una cita amb en Màxim Huerta, per a la signatura de No me dejes (Ne me quitte pas)

La Neus, coadministradora de La teva lectura i la meva, ha anat i, després d'una cua ben llarga, ha aconseguit la signatura.


Aquí en Màxim Huerta signant una bona pila de llibres.
La Neus li ha explicat que hem fet un blog, que tenim la intenció de fer ressenyes de tots els seus llibres i que ja n'hem fet una de La noche soñada tant en català com en castellà.

Finalment, objectiu aconseguit, tenim el llibre No me dejes (Ne me quitte pas) signat. Gràcies Màxim Huerta.

2 comentaris:

  1. Ohhh!! quina il.lusió. Esteu tots dos molts guapos! qué bé poder conéixer al Màxim Huerta en directe... poc a poc us anireu fent conegudes... dins d'un temps sortireu fins i tot a la premsa... ja veureu, temps al temps!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Olga! Ens encantaria que aquest blog acabés sent una referència en el món dels llibres. La veritat és que tota aquesta aventura va començar quan vaig començar a escriure al meu facebook opinions de llibres que m'havien agradat molt. La Neus ho va veure i em va proposar fer entre les dues un blog. Jo ni m'ho vaig pensar. Vaig dir que sí de seguida i vam començar a muntar-ho tot. Et dic tot això perquè en un principi a mi la idea de parlar dels llibres i prou ja em semblava bé i només l'opció d'escriure em dóna tanta felicitat que ja em sento satisfeta. Però si a més del plaer que és escriure aconseguíssim ser conegudes seria... GUAU! Increïble. Fantàstic. Per això mateix, tots aquells que ens deixeu comentaris, que ens seguiu, que ens animeu... a tots vosaltres GRÀCIES!!

      Elimina