31.1.16

Las puertas del cielo. Jose F. Ceballos Castillo (ressenya en català)

Títol Las puertas del cielo
Autor Jose F. Ceballos Castillo
Editorial Extinta e-ditores
Any 2013
Pàgines 353
Gènere Fantasia
Disponible en seebook
Idiomes castellà

Pincha en la bandera para leer la versión en castellano SINOPSI

Oviedo és l'escenari on una sèrie d'assassinats estranys han tingut lloc. En Luis, un novell acabat de sortir de l'acadèmia, és requerit d'urgència a aquesta ciutat per ser el company de l'investigador que està portant el cas. L'eterna lluita entre el bé i el mal s'està lliurant a la capital asturiana. Àngels i dimonis tenen un objectiu comú: trobar a l'escollida. Però res del que ens ha explicat l'església és cert. En aquest univers fantàstic, l'acció trepidant et farà passar les pàgines a una velocitat sobrenatural.

OPINIÓ

Vaig començar a llegir Las puertas del cielo sense saber molt bé què em trobaria. Fantasia sí, però sense més detalls. Recordo haver-la començat i de sobte ser conscient que ja havia arribat a la pàgina 60 i, sense gairebé adonar-me'n! Però, què té aquesta novel·la que atrapi d'aquesta manera? Doncs l'eterna lluita del bé contra el mal. Àngels i dimonis. Humans i éssers celestials.

Recordeu El código da Vinci? Fa uns anys va ser una novel·la que es va posar de moda perquè els lectors es van posicionar en dos bàndols oposats: els detractors i els subjugats per la possible veritat de les paraules d'una novel·la. Jo vaig ser de les que va gaudir de la seva lectura, tot i que sempre vaig tenir en compte que no era més que ficció i que, en el fons, la trama no era més que una gimcana ben elaborada.

Doncs bé, aquí no hi ha gimcana, però sí que hi ha una teoria (imaginada, com deixa molt clar Jose F. Ceballos) que contradiu tot el que ens ha explicat l'església fins ara. Una teoria, per cert, ben fonamentada.

L'escriptor utilitza personatges històrics per donar-li veracitat a la seva teoria, fets que tots coneixem; grans estrategues de la guerra, que, en realitat, tenien un propòsit més gran.

La trama, doncs, trepidant i addictiva, encara que els personatges no estan massa treballats. No analitzareu què senten els personatges més del que es veu a través de les seves accions. En Jose F. Ceballos no perd temps en descripcions ni en perfilar-los més del que és estrictament necessari. Tot serà acció, acció i més acció. Agafeu aire abans de començar a llegir. El llibre serà com veure una pel·lícula. Fotogrames que et deixen enmig d'una escena per passar a la següent, cosa que provoca un permanent estat d'alerta.

I el final, obert. Acaba alguna vegada la lluita entre el bé i el mal? De tota manera sembla com si la trama demanés una segona part. Preguntaré a l'escriptor si té pensat seguir escrivint aquesta història.

Teniu un parell de dies lliures? Haureu de fer un forat a la vostra agenda si comenceu a llegir aquesta novel·la. Una vegada que comenceu, ja no podreu parar. Esteu avisats.

Voleu saber-ne més? Podeu posar-vos en contacte amb l'escriptor a:
librolaspuertasdelcielo@gmail.com
www.facebook.com/librolaspuertasdelcielo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada