27.7.16

RECOMANACIONS PER A AQUEST ESTIU

Hola a tots 

Aquesta setmana m'he llevat dient "5, 4, 3..." (ja només queda el 2 i l'1) perquè estic en ple compte enrere per a gaudir de les vacances. Tinc unes ganes bojes d'anar a la platja i de descansar. Així que tanquem el blog durant el mes d'agost per a carregar piles.


Pincha sobre la bandera para leer la versión en castellano


Ahir vam publicar l'última ressenya del juliol, Una madre, de l'Alejandro Palomas, perquè el 17 de setembre podrem gaudir de la seva companyia parlant de la novel·la en el Club de Lectura de La Casa del Libro de Barcelona.


L'1 de setembre es publicarà la nova novel·la del José de la RosaTodas las estrellas son para ti, i el mateix dia publicarem la ressenya, així que tornarem amb molta força.


Continuarem llegint incansablement, perquè no sabem estar-nos-en. Tenim una llista inacabable de pendents. Ara mateix estic llegint el quart de la Sèrie de l'Amanda Stevens "La reina del cementerio", paranormal (Los abandonados, La restauradora, El reino, El profeta La visitante).



Hem preparat per a tu una selecció de les novel·les que més ens han agradat. D'algunes encara no hem fet la ressenya, i és que aquest mes de juliol ha estat una mica estressant. Encara que no hi hagin ressenyes, són novel·les que sí que hem llegit i que ens han agradat moltíssim. Gaudeix de la lectura!




JUVENIL

Rompiendo las reglas, de la María Martínez. La ressenya encara no està feta, però pots mirar l'enllaç de la crònica al club de lectura que vam fer el 2 de juliol quan hagis acabat de llegir-lo. Recorda que la crònica del Club està plena d'spoilers!

ROMÀNTICA

Mi isla, de l'Elísabet Benavent. Novel·la autoconclusiva sobre la necessitat de trobar-se a un mateix dins la relació de parella, sobre la valentia que cal tenir per a solucionar els problemes enfrontant-s'hi.

Herbarium, las flores de Gideon, de l'Anna Casanovas. II Premi Titània 2015. Sobre l'oblit i el record, i el dolor que hi pot comportar. 

Un verano en la Provenza, de l'Olivia Ardey. Novel·la sobre la recerca de la felicitat.

La diosa de mi tormento, de la Nuria Llop. Comèdia d'embolics situada al Segle d'Or espanyol.

CHICKLIT

Miss zapatos de lujo, de l'Ana Cantarero. Divertidíssima novel·la sobre un cantant de rock i una noia molt primmirada. 

ERÒTICA

Si el amor te dijo "no", pregúntale otra vez, de la Silvia C. Carpallo. Preciosa novel·la sobre l'amor als 20, 30 i 40 anys.

FANTASIA

La máquina de los presagios, del Terry Goodkind. Una de les primeres ressenyes que publicarem al setembre. La Kahlan i el Richard pensen que la guerra ja ha acabat, però, tal com diu en Zed, no hi ha res més perillós que els temps de pau.

THRILLER

Maestra, de L. S. Hilton. T'atraparà de seguida.

DIVULGACIÓ CIENTÍFICA

Si venimos del mono, ¿por qué somos tan cerdos?, del grup Big Van. Respostes a preguntes científiques fetes pel públic que assisteix als seus espectacles. Divertidíssim.

HISTÒRICA


Doña Jimena, de la Magdalena Lasala. La vida de la dona del Cid, novel·lada. Espectacularment bona. Disponible en Seebook.

AUDIOLLIBRE

El emblema del traidor, del Juan Gómez-Jurado (escriptor) y Miguel Ángel Jenner (narrador). Thriller històric que t'absorbirà completament.









BON ESTIU I FELIÇ LECTURA
FINS AL SETEMBRE

2 comentaris:

  1. Muchísimas gracias y feliz verano. Un beso.

    ResponElimina
  2. Feliz verano!! A descansar que ya toca!!! Veo que finalmente te han gustado los de Amanda si ya vas por el cuarto Ajajajaj felices lecturas!! Besos

    ResponElimina