9.8.15

Un amante de ensueño. Saga Cazadores Oscuros. Serrilyn Kenyon (ressenya en català)

Pincha en la bandera para leer la versión en castellano 

Un amante de ensueño, de Sherrilyn Kenyon, comença d'una manera un pèl grollera: "Cielo, tú lo que necesitas es que te echen un buen polvo", la qual cosa deixa molt clar el to que ens trobarem en el llibre. Grace Alexander, sexòloga, no aconsegueix sentir-se atreta per cap home. Tots tenen algun problema. La seva amiga Selena, apassionada de l'ocultisme, li porta un llibre que suposadament està encantat. Julian de Macedònia és un esclau sexual grec atrapat dins un llibre i està obligat a sotmetre's a la persona que l'invoca. La nit del seu aniversari decideix invocar-lo. I, quan apareix, comencen una sèrie d'aventures que el portaran a poder-se quedar fora del llibre, enamorat de la Grace i feliç per sempre més.

Aquest primer llibre de la saga és el més fluix amb molta diferència. Fins i tot sembla que la idea inicial de l'escriptora fos una altra que no pas el posterior resultat de la saga "Cazadores oscuros". Aquest primer llibre és simple, previsible i la trama una mica inconnexa. Però vaig donar una oportunitat al segon llibre i va ser quan la lectura em va atrapar.


La deesa Artemisa ha creat els "Cazadores oscuros", que són humans que han mort a causa d'una traïció flagrant. La deesa els dóna l'oportunitat de venjança a canvi de la seva ànima i d'una vida treballant per a protegir els humans dels daimons, que són els descendents dels apolites (fills d'Apolo), els qui van ser maleïts a morir el dia que complissin 27 anys, i que només poden seguir vivint si absorbeixen ànimes humanes. Aqueron, del panteó atlant, és el cap d'aquests caçadors, i el qui lluita per ells quan els caçadors li demanen tornar a tenir la seva ànima.


L'estructura d'aquesta saga és la reconstrucció d'un cor que ha quedat esmicolat després d'anys d'aguantar traïcions. Aquests homes s'han convertit en uns cínics que no creuen en la bondat humana i que estan acostumats a protegir-se en una cuirassa d'indiferència per a poder sobreviure. Tot i que entre ells hi ha una exagerada lleialtat, mai donen per suposat que en algun moment o un altre no tornaran a ser traïts.  

L'angoixa i els traumes de cadascun d'ells seran sanats per una dona que veurà en ells l'evident atractiu físic: cossos musculats i durs, alçada imponent, i ulls letals, però també la bondat del seu cor. Seran capaces d'anar penetrant capa a capa fins que ells no podran viure sense aquella carícia que els robarà el cor o sense aquell somriure que els deixarà desarmats. Perquè elles els acceptaran completament: la part mortífera, la part sensual, la part traïda. Ells són un tot: ferides i compassió, amor i odi, lleialtat i comandament. 

I com són elles? Això és tan significatiu de la condició femenina de l'autora que, de vegades, fa riure. Elles són físicament molt diferents: n'hi ha que són altes, baixes, grosses, primes, amb pits grans, petits... això sí, totes tenen alguna característica que els fa posar de genolls: un somriure encantador, uns ulls expressius, una intel·ligència subtil, un humor irreverent. Ells són capaços de veure amb una petita mirada que el físic d'ella no és el més important (tot i que no cal oblidar que igualment els provocaran una excitació brutal cada cop que les vegin). I, en canvi, ells són l'encarnació del pecat més sensual. Que sapigueu que els homes descrits estan per a llepar-se els dits.


Quan som petits les nostres ferides es curen amb un petó i una abraçada. Quan som adults, aquesta curació es fa també a través del sexe. Però en ambdós casos el fil que uneix les parts d'un cor trencat és l'amor. I això és el que veurem llibre rere llibre.


El que més m'ha agradat d'aquesta saga, i que vaig rellegint de tant en tant, és el número 15, Aqueron. La primera part és molt dura i explica moltes coses de la deesa Artemisa, de l'Atlàntida i d'una Grècia anterior a la que coneixem com a Grècia clàssica. I la segona part se situa al moment actual, després d'11 mil anys. 


Si teniu ganes de fer volar la imaginació, de passejar pels carrers de l'Atlàntida, de passar una estona amb uns personatges guapos que són capaços de trobar plaer en les manifestacions d'afecte més petites, ja que sempre n'han estat privats, comenceu a llegir aquesta saga. 


Ja em direu quins llibres us han agradat més.


Llibres de la saga
 1. Un Amante de Ensueño (Julian de Macedonia y Grace)
 2. Placeres de la Noche (Kyrian de Tracia y Amanda)
 3. El Abrazo de la Noche (Talon de los morrigantes y Sunshine)
 4. Bailando con el Diablo (Zarek de Moesia y Astrid)
 5. El Beso de la Noche (Wulf y Cassandra)
 6. El Juego de la noche (Vane y Bride)
 7. Disfruta de la noche (Valerius y Tabitha)
 8. Pecados de la noche (Alexion Ias y Danger)
 9. Desnuda la noche (Wren y Maggie)
 10. La Cara Oscura de la Luna (Ravyn y Susan)
 11. El Cazador de Sueños (Arik y Megera)
 12. El diablo puede llorar (Sin y Katra)
 13. La luna de la medianoche (Aidan y Leta)
 14. Atrapando un sueño (Xypher y Simone Dubois)
 15. Aqueron (Acheron y Tory)
 16. El silencio de la noche (Stryker y Zephyra)
 17. El Guardián de los sueños (Jericho y Delphine)
 18. La noche de la luna negra (Fang y Aimee)
 19. Un amor despiadado (Dev y Samia)
 20. Sed de Venganza (Sundown(Jess) y Abigail)
 21. El Guardián (Seth y Lydia)
 22. Tiempo Sin tiempo (Ren y Kateri)
 23. Styxx (Styxx y Bethany)
 24. Hijo De Nadie (Cadegan y Jossete)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada