12.10.15

El libro de las sombras contadas. Saga La Espada de la Verdad 1. Terry Goodkind (ressenya en català)

 Pincha en la bandera para leer la versión en castellano


Sinopsi:
La plàcida vida de Richard Cypher es veu truncada pel brutal assassinat del seu pare. Qui voldria matar un simple comerciant que no amaga cap secret? O és que en tenia cap? Està la seva mort relacionada amb l'estrany llibre que va portar d'un dels seus viatges i que va fer aprendre de memòria al seu fill Richard? Si és així, aquest també corre perill.

La recerca de l'assassí es converteix en una carrera contra el temps per salvar totes les terres conegudes del domini del mal. Per trobar respostes, Richard haurà de treure a la llum emocions que ha reprimit durant molt de temps i confiar tant en els vells amics com en els nous. Però ningú és qui diu ser, ni tan sols ell mateix.

Opinió:
En aquest llibre trobem l'ensurt que provoca despertar a una realitat que és desconeguda. La vida que duia el protagonista de cop i volta sembla que sigui una mentida, tot el que havia cregut fins ara deixa de tenir sentit. Un jove innocent i amb un alt sentit de la justícia i del bé de sobte veurà trontollar tot el seu món i haurà de decidir sobre la vida i la mort d'altres persones. Veurà criatures que no sabia ni que existien, coneixerà perills dels que era totalment aliè, però per damunt de tot haurà de prendre decisions molt dures sobre l'essència d'ell mateix que el portaran definitivament a madurar i a estar un pas més a prop de l'home en què es convertirà. S'enamorarà d'una dona que està totalment prohibida, perquè estimar-la i tocar-la significa deixar de ser qui ets. Coneixerà un grup de gent que està molt endarrerida en alguns aspectes, però que són capaços de parlar amb els esperits dels avantpassats...

Novel·la d'aventures trepidant que enganxa des de la primera pàgina, tot i que no oblideu que en aquest primer volum el protagonista no ha madurat, com qui diu acaba de sortir de l'adolescència, i encara li queden moltes decisions per prendre, moltes veritats per descobrir i moltes dificultats per superar.

En el segon volum coneixerem a les mord-sith, unes dones entrenades per a provocar dolor... 

No perdis més temps i comença a llegir el primer volum d'aquesta saga. T'atraparà, t'agradarà i t'emocionarà. 

Si t'agraden les novel·les d'aventures, si t'agrada la fantasia, si t'agrada llegir sobre una relació amorosa plena de perills i d'emocions, aquesta saga està escrita per a tu.   

Cap comentari:

Publica un comentari